Classes per projectes (PBL) Notícies Programa d'infants

Reunió de famílies d’inici de curs PBL6

El 20 de maig, Amics del Nepal va organitzar una reunió familiar amb els pares i tutors dels nous beneficiaris de PBL al Centre d’Activitats d’Amics. L’objectiu principal d’aquesta reunió era compartir i discutir qüestions relacionades amb els seus fills, i establir els rols dels pares i les seves expectatives respecte als formadors de PBL d’Amics.

Hi ha un total de 20 estudiants als cursos PBL 6 i 7. Van assistir a la reunió 16 pares i tutors, inclosos dos beneficiaris del programa de suport familiar. La reunió va començar amb una sessió introductòria d’escalfament, seguida d’una breu orientació sobre l’acord de subvenció d’Amics i els projectes de PBL. Després de l’orientació, es va dur a terme una petita sessió de compartició sobre la relació entre l’infant i els seus pares a casa, on tots els pares van parlar dels seus fills. Alguns pares també van rebre comentaris d’altres tutors i pares sobre estils de criança efectius a través d’experiències. Aquesta activitat va ser molt efectiva, ja que tots els pares van començar a compartir els seus moments bonics amb els seus fills i es van mostrar més oberts i còmodes entre ells. Després d’una pausa curta per prendre un te, es va omplir una enquesta de dades familiars per recopilar informació sobre la família del beneficiari..

Com que aquesta va ser la primera trobada amb el nou grup de PBL del curs 2023-2024, tots els assistents es van familiaritzar bé amb el nostre programa per a infants, i es mostraven molt entusiasmats i cooperatius. Esperem que els tallers i la formació que oferim permetin a les famílies desenvolupar una millor comprensió i crear un entorn propici per al benefici i creixement global dels seus fills.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: