Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Inscripció de la nova promoció PBL6 (2023/2024)

El programa d’Infants d’Amics del Nepal ha inscrit un total de 10 nous estudiants de tres escoles públiques de sisè grau al Programa PBL per al nou any acadèmic 2080 (2023/24). Hi haurà 11 estudiants a PBL6, incloent Sujan Tamang. La inscripció dels estudiants es va dur a terme al març i l’abril, quan vam visitar tres escoles públiques a prop del Centre d’Activitats (zona de Chabahil i Boudha) i vam explicar el nostre programa als infants i representants de les escoles a través de reunions.

Es va fer una reunió d’orientació amb els infants seleccionats i els seus pares el 22 d’abril, al Centre d’Activitats. A la reunió, vam presentar el nostre esquema de subvenció i vam explicar el Programa d’Infants, els seus beneficis i les activitats destinades al desenvolupament general i creixement dels infants. Els pares i els infants també van signar els acords de PBL i la subvenció d’Amics del Nepal.

La subvenció d’Amics és una iniciativa de desenvolupament i suport educatiu de Children’s Home/Amics del Nepal proporcionada als beneficiaris seleccionats que estudien des dels graus 6 fins al 10 a escoles públiques, i per a estudis posteriors, on s’ofereixen diversos tipus de suport educatiu, financer i altres, en diferents fases, per tal de promoure’n el desenvolupament educatiu, de salut i de suport. El Programa d’Infants d’Amics del Nepal se centra a salvar les bretxes en educació i salut i en donar suport als nens i nenes que pertanyen a entorns socioeconòmics desfavorits i que assisteixen principalment a escoles públiques i comunitàries.

Segons els comentaris i el nivell de participació dels assistents, els pares i els nous estudiants estaven molt feliços i emocionats de començar un nou viatge amb Amics del Nepal. A partir d’ara, cada any s’inscriuran 10 nous estudiants de sisè grau al projecte PBL d’Amics procedents d’escoles públiques de la comunitat.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: