Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Inici del nou grup de PBL 2023-2024

Un nou grup d’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) per al període 2023-2024 va començar amb els estudiants de setè grau el 2 de maig i amb els estudiants de sisè grau el 4 de maig al Centre d’Activitats d’Amics. Actualment tenim un total de 21 estudiants en aquest projecte. En general, realitzem un total de quatre sessions a l’any amb un tema específic per trimestre. Vam començar el nostre primer trimestre realitzant avaluacions d’anglès i informàtica per recopilar informació inicial dels nostres estudiants.

El tema del primer trimestre es basa en el Medi Ambient i la Sostenibilitat, així com en la preparació d’anglès. L’objectiu principal del nou currículum és dur a terme activitats basades en l’anglès, la lectura i les arts per ajudar els estudiants a potenciar la seva creativitat i habilitats de pensament crític. Es realitzaran visites de camp i sessions amb oradors convidats per fomentar l’intercanvi de coneixements, la consciència social i la participació comunitària per part dels estudiants.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: