Programa de joves Setmana social (SW)

Alguns joves de Bhimphedi arriben a Katmandú

Amics del Nepal ha donat suport a Bhimphedi Balmandir, l’Organització de Nens de Nepal (NCO) durant molt de temps en el desenvolupament de l’educació, la salut i el desenvolupament integral dels seus infants. El 2021, després de la finalització del contracte entre Amics del Nepal i l’Organització de Nens de Nepal (NCO), Amics del Nepal va deixar de proporcionar suport directe a la llar. No obstant això, Amics continua donant suport als joves que surten de la llar d’infants després de completar l’Examen d’Educació Secundària (SEE) i abandonar la llar.
Tres joves de Bhimphedi, concretament Bishwo Rai, Shanta Jirel i Som Bahadur Thami, van arribar a Katmandú el 8 de maig de 2023. Aquests joves van superar amb èxit l’Examen d’Educació Secundària del 2023 i van venir a Katmandú per unir-se al curs Post-SEE d’Amics dins del Programa Jove. El curs Post-SEE està dissenyat per donar suport als joves en el seu camí cap a l’educació postsecundària, proporcionant-los les habilitats, els coneixements i les oportunitats de creixement personal necessàries.
Els joves formaran part d’un Programa Jove intensiu de dos anys, on tindran diferents eines d’aprenentatge, mentors, visites de camp, suport educatiu i de vida, i una oportunitat per millorar les seves oportunitats de vida durant aquest període de transició de l’educació secundària a l’educació secundària superior.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: