Esdeveniments Notícies

Celebració del Nou Any Nepalí: sopar del personal

Amics del Nepal ha realitzat diverses activitats a través del seu projecte Hora de Desenvolupament per donar suport al creixement de les habilitats del personal i interns, al mateix temps que promou connexions fortes entre ells i dins de l’organització. Aquestes activitats inclouen excursions, sortides, participació en formació i tallers externs, i ocasions importants de celebració.
El 12 de maig, el personal i els interns d’Amics de l’Activitat de Katmandú van celebrar el nou any nepalí 2080 amb un sopar organitzat a l’Oriental Kitchen situat a Baluwatar. El pla del sopar també va ser una manera de vincular-se i reunir-se amb tots els empleats. Va ser una meravellosa oportunitat per a tots de conèixer el nou lloc, tastar menjar nou juntament amb la seva bonica atmosfera. A més, cada membre del personal i els interns van compartir les seves experiències personals i professionals, com ara aficions i interessos generals, experiències i recomanacions de viatges, llibres, pel·lícules o música que han tingut un impacte, i lliçons de vida apreses a partir d’experiències personals, la qual cosa va conduir a una comunicació i connexió efectives.
El projecte Hora de Desenvolupament ha estat una manera realment excel·lent perquè els empleats forgin relacions sòlides i creïn una nova forma d’aprendre junts.