Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Visita esportiva de PBL

El 13 de maig es va realitzar una visita a una instal·lació esportiva amb els nostres estudiants del projecte Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) a un lloc anomenat Dunkmandu a Simaltar, a uns 20 minuts en transport des del Centre d’Activitats d’Amics a Katmandú. Érem un total de 18 estudiants, juntament amb el nostre personal i el del programa infantil, i vam poder jugar a futbol i bàsquet. L’objectiu principal d’aquesta visita va ser oferir als estudiants una experiència a l’aire lliure i promoure una ment i un cos sans. La visita al camp esportiu va ser una experiència refrescant i nova per a tots els estudiants, ja que va ser la primera vegada que van participar en una visita esportiva a l’aire lliure amb els seus companys de classe.

Les activitats esportives són una excel·lent manera de practicar la col·laboració, la comunicació i la cura. Amics del Nepal continuarà portant els nostres estudiants a diferents centres esportius, llocs històrics i exposicions d’art com a visites de camp per desenvolupar habilitats per a la vida i oferir-los millors oportunitats d’educació i exposició.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: