Alfabetització de dones (WLP) Programa d'expansió

Visita de camp del Projecte d’Alfabetització de Dones a Trikhandi

Els projectes d’Amics del Nepal realitzen visites de camp i activitats de recreació als seus beneficiaris i beneficiàries, en consonància amb els objectius de complementar les seves classes amb una exposició extra. És una de les millors formes d’explorar, observar i enriquir el coneixement de les nostres beneficiàries. El 8 d’abril es va realitzar una visita de camp amb les beneficiàries del Projecte d’Alfabetització de Dones de Bhimphedi. Van visitar un lloc anomenat Trikhandi, un important lloc per fer pícnic a Hetauda. És un lloc preciós ple de bellesa natural, amb un riu al costat i turons alts. Hi va haver un total de 17 participants juntament amb 2 membres del personal.
La visita va ser una activitat recreativa i d’aprenentatge per a les dones del nostre projecte d’alfabetització. També van visitar el temple anomenat Kushmanda Devi, que es troba a Trikhandi. Totes les dones van gaudir molt de l’experiència, ja que aquesta va ser la seva primera visita de camp rebuda d’Amics del Nepal. També van realitzar balls, cantar cançons i prendre aperitius abans de tornar a casa.