Programa d'infants

Tancament del programa infantil sobre els drets de les dones

El tancament final del Projecte d’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) de 10 setmanes de durada es va dur a terme el 10 de març al Centre d’Activitats. Els estudiants de PBL7 van obrir l’esdeveniment presentant diferents temes relacionats amb els drets de les dones, incloent drets i responsabilitats, drets humans, desigualtat de gènere, biaix de gènere i drets de les dones. També van realitzar algunes danses i cançons culturals. Després d’això, els estudiants de PBL6 van presentar el seu diari de lectura diària sobre la seva família i el seu entorn, i van fer una petita actuació sobre la bondat. L’esdeveniment va ser conclòs per PBL6 amb una cançó grupal. Els joves i el personal de Bhimphedi van ser l’audiència del tancament de PBL sobre els drets de les dones.

D’altra banda, l’Aprenentatge Experiencial (EL) va marcar el seu tancament del quart trimestre sobre els drets de les dones el 11 de març. Van presentar una biografia sobre dones que admiren i prenen d’inspiració. També van presentar alguns poemes escrits per ells mateixos dedicats a totes les dones del món. Totes les dones del Programa d’Alfabetització de Dones (WLP), el personal i els joves de Bhimphedi van ser l’audiència del tancament de EL sobre els drets de les dones.

A tots els estudiants se’ls dona un descans de les classes extraescolars d’Amics ja que els seus exàmens anuals s’apropen aviat. La propera sessió començarà a mitjans d’abril, on PBL6 aprendrà sobre el medi ambient i la sostenibilitat, mentre que PBL7 rebrà les seves sessions de Preparació d’Anglès. De manera similar, els estudiants de EL també rebran sessions sobre el medi ambient i la sostenibilitat. L’objectiu principal de les nostres sessions és desenvolupar habilitats bàsiques per a la vida dels nens i nenes, com el pensament crític, la comunicació, la col·laboració, la creativitat, el cuidat, les habilitats bàsiques d’informàtica i les habilitats en anglès, proporcionant-los alguns conceptes i coneixements sobre els temes seleccionats en un ambient d’aprenentatge divertit.