Programa de joves Setmana social (SW)

Tancament de la Setmana Social 2022/23

El Projecte de la Setmana Social de vuit setmanes de durada del Programa Jove va celebrar el seu tancament el 4 de març de 2023. El tema de la sessió es va basar en els Drets de les Dones i l’Emprenedoria Social. El propòsit de l’esdeveniment va ser permetre que els joves compartissin la seva experiència d’aprenentatge durant la sessió a través de presentacions i monòlegs. Al mateix temps, un altre propòsit de l’esdeveniment va ser presentar el concepte dels drets de les dones i les responsabilitats socials al públic assistent a l’esdeveniment final.

Hi va haver al voltant de 35 assistents a l’esdeveniment, i es van convidar dones del Projecte d’Alfabetització de Dones d’Amics del Nepal i els pares dels beneficiaris joves com a convidats principals de l’esdeveniment. El programa va començar amb un monòleg que destacava els problemes de les dones a Nepal, seguit de la presentació dels estudiants. Els joves van presentar sobre l’empresa social dirigida per dones “Sana Hastakala”, on van explicar la importància de l’existència de tals empreses socials vinculant-les amb les responsabilitats socials. I finalment, es va realitzar una cançó grupal per resumir l’esdeveniment.

Aquest esdeveniment va marcar el tancament del Projecte de la Setmana Social 2022/23. Aquest grup de joves passarà al segon any del Programa Jove d’Amics, Hora Social, on rebran assessorament professional i realitzaran hores de voluntariat en diferents organitzacions i empreses. La nova sessió de la Setmana Social està programada per començar a l’abril de 2023, així com el Curs After SEE d’Amics.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: