Classes experimentals (EL) Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Esports amb PBL & EL

El 21 de gener es va fer una visita a un camp esportiu amb els nostres alumnes d’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) i Aprenentatge Experimental (EL) a un lloc anomenat Dunkmandu. És una instal·lació esportiva a Simaltar que és a 20 minuts a peu després d’un passeig amb bicicleta des del Centre d’Activitats d’Amics a Katmandú. Els estudiants van jugar a futbol i a bàsquet; hi van ser un total de 27 estudiants, entre nens i nenes i el personal. L’objectiu principal d’aquesta visita de camp va ser promoure entre els estudiants una ment i un cos sans. La visita al camp esportiu va ser una experiència refrescant i nova per a tots els estudiants, ja que era la primera vegada que feien una visita esportiva a l’aire lliure amb els seus companys i companyes de classe.

Les activitats esportives són una excel·lent manera de practicar la col·laboració, la comunicació i la cura. Amics del Nepal seguirà portant el nostre alumnat a diversos centres esportius, llocs històrics i exposicions d’art per desenvolupar habilitats per a la vida i brindar-los una millor educació.