Hora de formació Programa de joves

Visita a la plaça Bhaktapur Durbar

L’Hora de Formació és un projecte del programa Jove d’Amics del Nepal iniciat el 2019 amb l’objectiu de desenvolupar i capacitar al personal i als interns a través de l’exposició a diversos esdeveniments, seminaris, exhibicions, visites de camp i altres formacions, així com també algunes activitats recreatives. El projecte també té com a objectiu crear un lloc de treball de suport i ajudar a assolir les metes personals i habilitats dels empleats.

El 17 de febrer, el personal i els interns del Centre d’Activitats de Katmandú van fer un viatge a la plaça de Bhaktapur Durbar. El propòsit del viatge va ser unir al personal i als interns i celebrar l’any nou 2023. Visitar llocs nous com aquest també és una gran manera d’aprendre i descobrir coses noves. Va ser una gran experiència especialment per als interns perquè no estan acostumats a aquest tipus d’esdeveniments. A més, va ser una oportunitat per vincular-se amb el personal sènior.

Durant la visita, vam poder veure molts temples i dissenys arquitectònics diferents que han estat preservats des de fa molts anys. El personal i els interns estaven realment interessats en observar els bells gravats i dissenys en els temples i edificis. També vam veure a artistes locals ensenyar als turistes com fer ceràmica i vam veure moltes peces precioses de ceràmica sent modelades i decorades, i després deixades a assecar al sol. Per últim, vam provar alguns deliciosos aliments locals Newari, incloent-hi els dolços juju dhau i kulfi.

A més, aquesta visita ens va permetre proporcionar al personal i als interns una experiència pràctica en els esforços de la preservació cultural, fomentant el seu desenvolupament professional.