Hora de formació Programa de joves

Visita a la plaça Bhaktapur Durbar

L’Hora de Formació és un projecte del programa Jove d’Amics del Nepal iniciat el 2019 amb l’objectiu de desenvolupar i capacitar al personal i als interns a través de l’exposició a diversos esdeveniments, seminaris, exhibicions, visites de camp i altres formacions, així com també algunes activitats recreatives. El projecte també té com a objectiu crear un lloc de treball de suport i ajudar a assolir les metes personals i habilitats dels empleats.

El 17 de febrer, el personal i els interns del Centre d’Activitats de Katmandú van fer un viatge a la plaça de Bhaktapur Durbar. El propòsit del viatge va ser unir al personal i als interns i celebrar l’any nou 2023. Visitar llocs nous com aquest també és una gran manera d’aprendre i descobrir coses noves. Va ser una gran experiència especialment per als interns perquè no estan acostumats a aquest tipus d’esdeveniments. A més, va ser una oportunitat per vincular-se amb el personal sènior.

Durant la visita, vam poder veure molts temples i dissenys arquitectònics diferents que han estat preservats des de fa molts anys. El personal i els interns estaven realment interessats en observar els bells gravats i dissenys en els temples i edificis. També vam veure a artistes locals ensenyar als turistes com fer ceràmica i vam veure moltes peces precioses de ceràmica sent modelades i decorades, i després deixades a assecar al sol. Per últim, vam provar alguns deliciosos aliments locals Newari, incloent-hi els dolços juju dhau i kulfi.

A més, aquesta visita ens va permetre proporcionar al personal i als interns una experiència pràctica en els esforços de la preservació cultural, fomentant el seu desenvolupament professional.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: