Alfabetització de dones (WLP) Programa d'expansió

Taller de salut a Katmandú i Bhimphedi

La primera setmana de febrer, es va organitzar un taller bàsic de salut per al grup de classes d’alfabetització de dones a Katmandú i Bhimphedi. L’objectiu principal del taller era conscienciar les dones sobre la importància de la higiene personal i les cures bàsiques. Hi va haver un total de 12 participants a la classe de Katmandú i 14 a Bhimphedi per al taller. A Katmandú, vam començar el taller amb escalfaments físics per a trencar el gel. Després, vam parlar de la higiene personal i la seva importància. Totes les dones van compartir les seves idees i coneixements sobre el tema. També vam parlar i repassar com rentar-nos les mans amb sabó, tallar-nos les ungles, raspallar-nos les dents, rentar-nos els cabells i portar roba neta. De manera similar, a Bhimphedi, vam parlar de la importància de portar roba calenta a l’hivern i mantenir-se sa.

Al final del taller, se’ls va proporcionar un conjunt de paquets d’higiene que contenien vaselina, raspall, mitjons, tallaungles, pinta, sabó i glicerina amb l’objectiu de promoure la higiene personal. Les dones van estar molt contentes de rebre aquests tallers i suport. En resum, el taller va ser una activitat de consciència on les dones van estar encantades de compartir els seus coneixements i aprendre sobre la importància de viure de manera saludable.