Programa de joves

Sessió de cloenda de la Setmana Social 11.B al centre d’activitats d’Amics del Nepal

Els i les joves de la Setmana Social d’Amics del Nepal van realitzar una sessió de cloenda de la Setmana Social 11.B, de 6 setmanes, el 17 de desembre de 2022. La sessió es va dur a terme sota el tema “solidaritat”, i els joves van participar en diverses activitats de recerca, planificació, implementació i presentació per familiaritzar-se amb el tema. Vam iniciar les sessions el passat 7 de novembre del 2022.
L’objectiu principal de les sessions va ser brindar coneixements als joves sobre el disseny i la implementació de tallers a diferents escoles i fomentar la solidaritat en el tema de “maneig de residus sòlids”. Durant les sessions, els joves van realitzar 4 tallers a dues escoles de Lalitpur amb més de 250 estudiants. Com a projecte final de les sessions, els joves van presentar les seves experiències i aprenentatges durant les 6 setmanes que han durat les sessions, i com van aconseguir el seu objectiu de crear solidaritat entre els estudiants. L’audiència va estar composta per estudiants d’Aprenentatge experimental (EL) dels graus 8 a 10, així com pels pares d’alguns joves.
La propera sessió es basarà en el tema “Drets de la dona”, on els estudiants exploraran la injustícia social, les desigualtats i les maneres de motivar les dones a través de l’emprenedoria social.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: