Setmana social (SW)

Inici de la sessió Setmana Social 11.C

La sessió de la Setmana Social 11.C va començar amb les i els joves de la classe 11 el 9 de gener de 2023 basada en el tema “Drets de les dones”. L’objectiu principal de la sessió és orientar els estudiants sobre els drets de les dones, la igualtat de gènere i la responsabilitat social. Durant la sessió, els joves treballaran d’aprop amb les organitzacions socials que treballen per la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones.

Durant aquesta sessió, els joves estaran exposats als conceptes de drets de les dones, igualtat i equitat, responsabilitats socials i empreses socials a través dels passos de l’aprenentatge basat en projectes (PBL). Es proporcionarà contacte amb empreses socials dirigides per dones mitjançant visites de camp i col·laboració d’organitzacions per comprendre les dones en els negocis i els conceptes d’emprenedoria social. El jovent estarà exposat a dues eines d’avaluació diferents; Anàlisi PESTLE i FODA, per comprendre les oportunitats i amenaces de les empreses liderades per dones.

Al final de la sessió, esperem que les i els joves desenvoluparan una sòlida comprensió de les desigualtats socials de gènere existents i les formes d’eradicar-les. L´esdeveniment final de la sessió es durà a terme el 4 de març al Centre d´Activitats d´Amics del Nepal amb motiu del Dia Internacional de la Dona 2023 (8 de març). El públic de l´esdeveniment seran les participants del Projecte d’Alfabetització de Dones d’Amics del Nepal juntament amb els i les joves i nens i nenes beneficiàries del programa.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: