Notícies

Han tocat 15€ per participació a la Loteria Nacional de Nadal!

El “gordo” de Nadal ens el guardem per l’any que ve, ja encendrem més espelmes! Però per aquest any no està gens malament! Jugàvem amb el número 65895 amb participacions de 3€ (més un euro de donatiu) i obtenim 5€ per cada euro jugat!

Així doncs, aquells que vau comprar loteria dels Amics del Nepal, podreu obtenir 15 euros per cada participació! Felicitats!

A Amics del Nepal aquest any hem venut un total de 450 dècims, així que repartirem un bocí d’alegria a un bon grapat de cases! estem molt contents de poder agrair-vos d’aquesta manera la vostra col·laboració amb els projectes d’Amics del Nepal i crear oportunitats per a col·lectius desfavorits al Nepal. Gràcies, gràcies i gràcies!

Per a recollir el premi pots passar per l’oficina d’Amics del Nepal a les dates i horaris assenyalats. En cas que no recolliu el premi, els diners quedaran com a donació per als projectes d’Amics del Nepal.

c/ Diputació, 296, baixos, Barcelona

Després d’aquestes dates també es podrà recollir el premi els dijous entre les 16h i les 19h
fins el 23 de març de 2023 a l’oficina d’Amics del Nepal, c/Diputació, 296, baixos, Barcelona. 

En cas que aquest sistema de recollida no et sigui adequat, posa’t en contacte amb la persona que et va vendre la butlleta o envia un correu a amicsnepal@amicsnepal.org i trobarem una solució.  

Bon Nadal i feliç any nou!