Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Finalització del tercer trimestre del projecte PBL 2022/23

Les i els beneficiaris dels projectes PBL6 i PBL7 van completar el seu tercer trimestre el passat 6 de gener mitjançant un esdeveniment combinat. Durant el tercer trimestre, PBL6 ha estat treballant en una col·laboració artística amb el taller d’art Tinta i vi de Sant Esteve Sesrovires, sota el tema “Nadal i solidaritat” guiats per un professor de dibuix. Així mateix, l’alumnat del PBL7 han fet Preparació d’anglès, on els alumnes han après escriptura de cartes.
Durant l’acte, els alumnes van presentar els seus treballs al públic assistent a l’acte.
Totes les alumnes van participar activament en l’acte que va ser organitzat per elles mateixes. L’alumnat de PBL6 va presentar els seus quadres i van compartir les seves experiències durant la sessió i reflexions, i les i els alumnes de PBL7 van presentar la carta que van escriure als seus amics per correspondència. El personal, els interns i els joves de Bhimphedi van ser el públic de l’esdeveniment. El proper, i últim trimestre de l’any, serà sobre Drets de les dones per al PBL7 i Preparació d’anglès per al PBL6.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: