Patan CH

Taller de salut sobre el càncer de mama al Centre d’acollida de Patan

El 3 de desembre es va fer un taller de salut entre les adolescents i les dones del Centre d’Acollida de Patan per sensibilitzar-les sobre el càncer de mama. Aquest és el segon càncer més comunament diagnosticat entre les dones, i per tant, és molt important que coneguin les parts del cos i les cuidin.
Les participants van conèixer els signes i els símptomes del càncer de mama a través d’una presentació, seguida d’un audiovisual que explicava com fer-se l’autoexamen de mama. Se les va instruir amb cura sobre com fer-se un autoexamen dels seus pits; algunes de les nenes i dones es van sorprendre que poguessin fer-se l’examen elles mateixes. A més, se’ls va indicar que consultessin un metge si tenien dubtes o creien tenir algun símptoma de càncer de mama.
Segons el qüestionari que van completar al final del taller, aquest va ser el primer taller al qual van assistir sobre el càncer de mama i van sol·licitar participar a més tallers sobre temes similars.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: