Programa d'infants

Distribució de roba d’hivern del Programa Infantil

Atès que molts dels infants d’Amics del Nepal no tenen accés a una higiene i roba adequades juntament amb l’educació, el paper d’Amics del Nepal per donar-los suport ha estat més gran que mai. Tots estem d’acord que una de les necessitats bàsiques dels nens és la roba. Molts nens al Nepal lluiten i pateixen com a conseqüència de no tenir roba suficient i adequada. A mesura que s’acosta l’hivern, fa massa fred perquè els nens i nenes vinguin al Centre d’Activitats sense calçat i roba adequats. Per això, alguns dels infants es posen malalts.
Tenint en compte aquesta problemàtica, Amics del Nepal ha estat proporcionant als seus infants la roba i el material d’higiene necessaris cada any com a part de l’Activitat de Salut i Higiene del Programa Infantil. Per ajudar-los a aprendre i prendre consciència, també fem tallers de salut per complementar aquestes activitats de distribució. Amb l’ajuda que rebem de donants i organitzacions de suport, esperem que aquestes iniciatives del programa puguin créixer.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: