Cases d'acolliment Patan CH

Bon Nadal! També a la casa d’acolliment de Patan

El Nepal és un país amb una població marcadament religiosa. Una gran majoria de la població nepalesa, al voltant del 80%, és hinduïsta, i al voltant del 10% es declara buddhista. Tot i així, les minories religioses com el islamisme i el cristianisme son respectades i els principals dies festius d’aquestes religions també són festes nacionals.

Un bon exemple és el dia de Nadal, que tot i que no se celebra per una majoria de la població, és dia festiu.

A la casa d’acolliment de Patan no hem perdut l’oportunitat de celebrar el Nadal amb un bon àpat i un regal per a cada infant i jove de la casa. I sobretot, no perdem l’oportunitat per a desitjar-vos a tots unes bones festes i un any nou ple de salut, felicitat i solidaritat!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: