Alfabetització de dones (WLP)

Sessió d’una ponent convidada sobre el càncer de mama

Un taller de salut és una manera de descobrir una àrea d’aprenentatge. Amics del Nepal ofereix diversos tallers de salut a través de diferents projectes per inspirar i donar coneixements útils a les dones beneficiàries.

El passat 13 d’agost vam realitzar un taller de salut sobre el càncer de mama realitzat per una ponent externa convidada (la doctora Kunsang) amb les alumnes del Projecte d’Alfabetització de Dones, joves beneficiàries d’Amics del Nepal i familiars de beneficiaris i beneficiàries. L’objectiu principal del taller era conscienciar les dones sobre el càncer de mama. Al taller hi havia 20 participants. Totes les participants van interactuar amb la ponent convidada i van gaudir molt de la sessió.

Al final de la sessió, les participants van fer moltes preguntes i van poder identificar els símptomes del càncer de mama i sobre com determinar si tenien càncer de mama. Volem donar les gràcies a la doctora Kungsang per la sessió.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: