Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Tancament de PBL

Les classes de PBL (Project Based Learning) de 8 setmanes, titulades “El meu veïnat i jo, i els drets dels nens i les nenes” del segon trimestre van acabar el 14 de setembre, Dia Nacional de la Infància. A les classes d’anglès de PBL hi van participar 10 menors del grau VI, on van utilitzar l’anglès per presentar-se al seu entorn i al veïnat. D’altra banda, 10 estudiants del grau VII van participar al projecte classes de PBL centrat en el tema dels Drets de la Infància. En aquestes classes de 8 setmanes se’ls va mostrar i van aprendre sobre els drets dels nens i nenes i el treball infantil a través de l’aprenentatge audiovisual, poesia, discussions grupals i activitats artístiques. Les presentacions finals van estar a càrrec dels nens i les nenes de PBL VII a través d’un vídeo curt creat i editat pels mateixos estudiants. L’alumnat de PBL VI va recitar les poesies que havien preparat sobre ells mateixos i el veïnat.
Les properes sessions es basaran en el Nadal i la solidaritat per a l’alumnat de PBL VI i en la redacció de cartes per a l’alumnat de PBL VII.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: