Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Excursió a Tarebheer

El 27 d’agost, l’alumnat d’ABP 7 va fer una caminada a Tarebheer guiats per Pema i Kritan. Tot i que no té cap dificultat tècnica, Tarebheer és una gran excursió per a principiants perquè és una pendent gradual continu.

L’alumnat estava molt emocionat per la caminada perquè mai abans no havien anat d’excursió. Van arribar al Centre d’Activitats a les 11:00 i vam començar la nostra caminada a les 11:30. Vam anar de Chabahil – Boudhanath – Tinchuli – Arubari – Gokarna – Tarebheer, vam portar aigua i vam prendre un refrigeri a Gokarna. Vam arribar a Tarebheer a les 2:30 pm, més aviat del que esperàvem, ja que els estudiants estaven motivats i entusiasmats per arribar com més aviat millor. Els estudiants van fer una mica de turisme i tots vam jugar a un famós joc nepalès, el Rumal Lukai (amagar el mocador), en què tots els participants s’asseuen en un cercle i un d’ells corre al voltant i manté el Rumal en silenci a l’esquena d’algú. Vam jugar durant una estona, però malauradament va començar a ploure i vam haver de recollir per tornar al Centre d’Activitats i després a casa seva.
Estaven cansats però satisfets de poder estar a prop de la natura i passar els seus dies lliures amb els seus amics i amigues. Amics del Nepal també continuarà fent excursions, proposant esports i actuacions de teatre en el futur.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: