Programa d'infants

Distribució de roba d’estiu als infants del centre d’activitats

La roba és una part important en el creixement dels nens i nenes, i Amics del Nepal sempre ens assegurem que rebin el suport necessari per al seu desenvolupament integral. Els nostres esforços a tot el Programa Infantil a Amics del Nepal se centren en assegurar una atenció bàsica. Els hi proporcionem roba per a l’estiu i l’hivern, refrigeris durant les classes, participació en tallers, revisions de salut i visites que considerem essencials per al creixement dels nens i les nenes, juntament amb el suport educatiu i el desenvolupament d’habilitats per a la vida.

A l’agost els hi vam proporcionar als nens i nenes roba d’estiu com samarretes, pantalons curts, pantalons i roba interior, per motivar-los a portar una vida saludable, especialment durant els monsons. Com de costum, estan encantats de rebre aquest suport i aprendre sobre la pròpia salut mentre porten un estil de vida saludable.

Hem de recordar que la roba que usen els menors pot tenir un impacte en el seu benestar, comoditat i seguretat.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: