Notícies

Certificats d’ABP Art Collaboration

El 7 d’agost es van distribuir certificats d’ABP Art Collaboration entre els i les participants d’ABP. La col·laboració es va realitzar durant el mes de desembre del 2021 entre el nostre alumnat de PBL i els joves de Sant Esteve Sesrovires. L’objectiu de la sessió va ser la Recaptació de Fons i Solidaritat a través de l’intercanvi dels articles d’art. Es va contractar un professor d’art extern per ajudar als i les nostres estudiants amb els seus dibuixos i pintures. Al final del procés van poder produir belles obres d’art, que van ser enviades a Barcelona per a una exposició.
El nostre alumnat va estar molt content de veure el vídeo que van enviar els nens i nenes de Sant Esteve Sesrovires, i rebre els certificats.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: