Programa d'expansió Programa d'infants Programa de joves

Campament de revisions oculars al Centre d’activitats d’Amics

El passat 13 d’agost, Amics del Nepal va col·laborar amb Drishti Eye Care System i va realitzar una revisió ocular gratuïta a tots els nens, nenes, joves i dones beneficiàries d’Amics del Nepal al Centre d’Activitats. L’objectiu principal de l’avaluació va ser informar-los sobre la salut ocular i prevenir cegueses futures i deficiències visuals recolzant-los amb els tractaments necessaris. Vam poder proporcionar la revisió al voltant de 150 beneficiaris/es, la majoria dels quals tenien ulls secs i problemes de vista, cosa que ens demostra que aquesta prova era extremadament necessària. Amics donarà suport als tractaments i proporcionarà els medicaments apropiats per als nens, nenes i joves beneficiaris d’acord amb les recomanacions dels optometristes durant l’avaluació.
Seguirem realitzant revisions optomètriques cada any i promourem la bona salut ocular entre els nostres nens, nenes i joves. Ens agradaria estendre el nostre agraïment a Drishti Eye Care System per aquesta col·laboració.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: