General Notícies

Adéu a l’Ashmita

L’Ashmita es va unir com a beneficiària a Amics del Nepal el 2004 a Lower Kindergarten (LKG). El 2016 va començar com a col·laboradora i dos anys després, va continuar com a treballadora a temps parcial i finalment va passar a ser la Coordinadora del Programa de Dones. Al llarg dels anys a la nostra organització, ha anat demostrant grans habilitats per assumir responsabilitats. Ha gestionat les activitats principals del programa, ha facilitat classes d’aprenentatge basades en projectes d’alfabetització per a dones, nens i nenes, ha realitzat diversos tallers, ha dissenyat plans d’estudi per a les classes i ha presentat materials de comunicació com informes mensuals i esdeveniments. També ha pres la iniciativa i ha contribuït a altres aspectes del desenvolupament del programa, donant suport també a altres projectes. Ha estat una persona sincera, dedicada i treballadora amb grans habilitats de treball en equip.

Ha estat meravellós presenciar el desenvolupament de l’Ashmita des de beneficiària d’Amics, passant per una col·laboradora valuosa, arribant a ser una empleada excel·lent. Ens agradaria aprofitar aquesta oportunitat per agrair-li les seves contribucions i per formar part integral de la família d’Amics del Nepal. Volem desitjar-li el millor en tots els seus esforços futurs. Si bé ens entristeix acomiadar-nos d’Ashmita Bhujel, estem feliços per les noves oportunitats que us esperen.