Patan CH

Taller de Salut Bucal a Patan Children Home

El 16 de juliol es va fer un taller de salut bucal entre els nens i les nenes de Patan Children Home. Al voltant de 56 estudiants van participar al taller tot inque alguns i algunes alumnes del darrer any no van poder assistir-hi per motius acadèmics. El propòsit del taller va ser promoure la salut i la higiene bucal. Tots els i les estudiants van participar activament i les nenes grans van ajudar i cooperar durant l’esdeveniment. L’alumnat va reconèixer la importància de la salut bucal mitjançant una exposició, seguida d’una activitat amb fil dental i una altra artística.
L’activitat d’art es va realitzar amb els i les estudiants dels graus 3 a 7. Els i les participants es van dividir en 4 grups i se’ls va demanar que dibuixessin una dent sana. Quan van sentir que hi havia un premi per al guanyador o la guanyadora es van tornar més competitius, però també van saber treballar molt bé en equip i van ser molt participatius. Tots els dibuixos van estar molt ben elaborats i tots van rebre els seus premis.
Els nens i les nenes van ser força participatius i se’ls veia amb ganes d’aprendre coses noves, cosa que motiva Amics del Nepal a continuar oferint aquest tipus d’activitats i tallers en el futur.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: