Amor CH Cases d'acolliment

Activitats esportives i taller de salut a Amor Children’s Home, Mahendranagar

La pràctica d’esports sempre ha estat crucial per als nens i les nenes, ja que redueix l’estrès i millora l’estat d’ànim, a més d’ajudar-los a estar en forma i saludables. Amb l’objectiu d’afavorir un entorn higiènic i saludable i fomentar l’hàbit esportiu, Amics del Nepal cada any organitza esdeveniments esportius a les cases d’acollida dels seus col·laboradors juntament amb activitats educatives.
No obstant això, a causa de la pandèmia de COVID-19 i que l’Amor children’s home és lluny del Centre d’Activitats de Katmandú (Mahendranagar, extrem occidental del Nepal), no ha estat possible fer cap esdeveniment en els darrers dos anys. Finalment, aquest mes de setembre, part del nostre personal va poder visitar Mahendranagar i fer activitats esportives amb els nens i les nenes d’Amor Children’s Home.
Els esports practicats van ser: futbol, ​​voleibol, bàsquet, bàdminton i una carrera d’obstacles per als adolescents, i pels més petits van participar en activitats divertides com l’explosió de globus, carrera de sacs i cursa de xocolata. A més de la pràctica esportiva, també es va realitzar un taller de salut per compartir coneixements bàsics de cures i precaucions de seguretat a seguir en situacions d’emergència, com RCP, maniobra d’Heimlich i immobilització d’extremitats.
Tot i que algunes de les activitats plantejades no van ser possibles dur-les a terme a causa del temps limitat i de les condicions climàtiques no favorables, l’esdeveniment va ser molt atractiu i va ajudar als i les participants a impulsar la seva creativitat, treball en equip i interès en les activitats esportives.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: