Setmana social (SW)

Excursió al teatre

El 24 d’agost, els joves de la Setmana Social van fer una visita al Teatre Mandala, Baneshwor, per veure l’obra Khuwalung. Aquesta exposició estava basada en “Drets Cívics i Conscientització Juvenil”.

L’obra Khuwalung està basada en la comunitat Kirat, un dels grups tribals indígenes del Nepal. “Khuwalung” significa literalment una pedra antiga de la comunitat de Kirat. L’obra parla principalment de la importància i la bellesa natural de la seva antiga civilització. A través d’aquesta obra es pretén assolir la veu de la comunitat Kirat, l’existència i els drets dels quals han estat obstaculitzats en nom del desenvolupament.

Atès que els nostres joves també han preparat una obra de teatre basada en els “Drets cívics i consciència de la joventut”, va ser un nou aprenentatge i exposició per a ells. L’obra de teatre Khuwalung va fer de referència perquè les i els joves poguessin preparar-se i crear la seva pròpia actuació, la qual s’ha presentat a Patan Children’s Home.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: