Patan CH

Activitat educativa sobre la bondat a Patan Children’s Home

El 20 d’agost es va fer un taller educatiu sobre la bondat a Patan Children’s Home. Aquest taller va ser dissenyat específicament per els i les estudiants de graus 3 a 10. La bondat és una habilitat interpersonal important que implica una elecció per ser una millor persona. El propòsit d’aquest taller va ser encoratjar als nens i nenes petites a practicar la bondat envers elles mateixes i envers els altres.
Durant l’esdeveniment, els i les estudiants van conèixer la bondat a través d’una petita història seguida d’una activitat grupal i una altra d’individual. Els i les participants es van dividir en parelles i se’ls va preguntar sobre com recrear una situació que havien experimentat i com la podien manejar amb amabilitat. Els i les estudiants van crear bonics dibuixos i alguns fins i tot es van expressar a través de cartes. Van ser molt participatius i amables en escriure i compartir els seus afectuosos missatges amb els companys i companyes.
Els nens i nenes van estar contents de participar al taller pel que Amics del Nepal continuarà oferint aquest tipus d’activitats i tallers en el futur.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: