Programa d'infants Programa de joves

Revisió dental

El passat 25 de juny, la “Clínica Dental Integral” va fer una revisió dental gratuïta a tots els nens, nenes i joves beneficiaris del Centre d’Activitats. L’objectiu principal d’aquesta revisió dental va ser promoure la salut bucal dels beneficiaris i beneficiaries des de ben petits, alineant-se amb la meta de salut d’Amics del Nepal de viure en un entorn afectuós i higiènic mitjançant aliments nutritius i atenció mèdica adequada.

Tots els nens, les nenes i els joves van estar emocionats per la revisió. Els metges, voluntaris i voluntàries també van cooperar. Durant la revisió, el personal d’Amics del Nepal va estar amb els beneficiaris i les beneficiaries per donar-los suport, ja que alguns estaven força nerviosos. S’han recopilat i analitzat els informes i posteriorment es realitzarà el tractament segons què ha prescrit el dentista.

Volem agrair a la “Clínica Dental Integral” per la seva col·laboració. Anualment continuarem duent a terme aquests controls de salut per als nostres joves, nens i nenes i continuem promovent un estil de vida saludable.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: