Programa d'expansió Programa d'infants Programa de joves

Ajudes pel monsó COVID-19 Juny de 2022

Aquest mes de juny Amics del Nepal ha repartit ajudes als i les beneficiàries davant de les fortes pluges de la temporada de monsons. Els paquets d’ajuda es van distribuir als 60 beneficiaris (nens, nenes, joves i dones) que inclouíen impermeables i botes per als infants i paraigües per al jovent i les dones. També es van distribuir alguns materials d’higiene com ara tovalloletes, polvos de talco, roba interior, pasta i raspalls de dents per protegir-se contra les malalties associades a la pluja i l’aigua bruta.
Els i les beneficiaris van agrair el suport. Als més petits els van encantar especialment els impermeables i les botes, ja que poden ara anar a l’escola i assistir amb regularitat a les classes extraescolars d’Amics sense cap problema.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: