Classes per projectes (PBL) Notícies

La inauguració d’art, tot un èxit

Us compartim les paraules de la Marta Arañó sobre l’exposició d’art que va presentar el passat 29 de juny a la Sala Domènech i Estepà de Sant Esteve Sesrovires.

“L’Art, llengua universal – travessant fronteres i apropant continents des de Sant Esteve Sesrovires a Katmandú. Orgullosa de tots els meus alumnes per la feina que han fet durant tot el curs i per a aquesta exposició, i orgullosa dels artistes de Katmandú que ens han fet arribar les seves obres.

Moltes gràcies a l’Associació Amics del Nepal per la seva ajuda i implicació per fer realitat aquest projecte, moltes gràcies també als col·laboradors: Ajuntament de Sant Esteve, Grup ArtViu, Sesdansa, bodega Ca N’Estella, Celler Can Casals, Caves Roger Goulart, i moltíssimes gràcies al meu fill per fer el muntatge dels vídeos i per posar la seva música al que s’enviarà als alumnes del Nepal, tot un regal. 

Mil gràcies de nou a tots, a tots els que ens vareu acompanyar i a la vostra solidaritat, Namasté”

Marta Arañó

Estudi d’art Tinta i vi