Esdeveniments

Invitació oberta escrita per l’artista Marta Arañó

“El proper dimecres 29 de juny a Sant Esteve Sesrovires, a les 19h realitzarem l’exposició que s’ha fet amb els 15 alumnes de l’Estudi d’Art i amb 9 alumnes de Katmandú, un projecte solidari de col·laboració amb Amics del Nepal a qui fa uns mesos els hi vaig proposar la idea de fer alguna cosa junts, i la seva implicació i il·lusió em va a animar a fer-ho realitat. El resultat… L’Art, llengua universal, aquesta exposició vol transmetre com en moltes ocasions no calen paraules sols imatges per entendre’ns, imatges plenes de sensibilitat i creativitat, i d’aquesta manera, de les mans dels meus alumnes, uns artistes, i de les mans dels artistes del Nepal hem representat el poble on vivim, acostant-nos en la distància.

En aquesta exposició SesDansa farà uns balls de la nostra Terra, des d’Amics del Nepal ballaran unes danses nepaleses, i els Cellers del poble hi han col·laborat amb els seus productes per fer uns lots que estaran formats d’una ampolla de cava de Roger Goulart o una ampolla de vi blanc de Can Casals o una ampolla de vi negre de Ca n’Estella i dues reproduccions en paper especial de les obres exposades, en format DIN A5 (una obra d’un artista de Sant Esteve i una altra d’un artista de Katmandú). La venda d’aquests Pacs que es podran adquirir a la Sala d’exposicions el dia de la inauguració, seran en benefici de l’Associació Amics del Nepal.

També podrem veure i conèixer a tots els artistes des d’un vídeo arribat de Katmandú i un realitzat a l’estudi d’art. Tots s’han esforçat molt, d’aquí el resultat que veureu!

Agraeixo molt la implicació de tots en aquest projecte i exposició final, ha estat molt enriquidor per a tots; a mi personalment el fet de veure-ho fet realitat, d’haver vist els somriures d’uns joves que molts cops la vida no els hi posa fàcil el fet de caminar cap a un futur i que gràcies a associacions com Amics del Nepal fan que aquest camí sigui més planer, i veure la il·lusió d’ensenyar el nostre poble, on vivim, on ens relacionem, on estimem i on tots compartim somnis sense que la distància tingui gens d’importància; em fa sentir orgullosa.

Ens veiem a l’exposició!”