Hores socials (SH) Setmana social (SW)

Inici nou grup d’activitats per a joves 22-23

Ha començat al Centre d’Activitats d´Amics, el nou paquet d’activitats del programa juvenil 22-23, amb l´alumnat de grau XI i XII. Hi ha un total de 12 alumnes nens i 8 alumnes nenes combinant els graus XI i XII.

El Curs After SEE va començar el 20 de maig i a l’alumnat se’ls va presentar el tema “Medi Ambient i Sostenibilitat”. Durant el curs, els i les alumnes han après sobre els conceptes de medi ambient, sostenibilitat, segregació i gestió adequada de residus. Els i les estudiants també han participat en tallers escolars a dues escoles diferents de la Vall de Katmandú. L’alumnat farà excursions i assistirà a xerrades impartides per convidats al llarg de les sessions.

Així mateix, el 19 de maig es va iniciar la sessió d’orientació laboral amb les i els alumnes de SH12. Durant les sessions, els i les estudiants aniran rebent orientació professional a través de la presentació de diverses opcions professionals segons els seus interessos, cosa que els ajudarà a trobar ubicacions i tutories per a la resta del curs. En acabar, els i les estudiants podran identificar els seus interessos i indagar-hi.

Esperem tenir un any increïble per davant amb els i les joves i fer un pas endavant per assolir les nostres metes.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: