Classes experimentals (EL) Classes per projectes (PBL)

Esdeveniment final sobre medi ambient i sostenibilitat

El tancament de les sessions d’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) i Aprenentatge Experiencial (EL) de 10 setmanes de durada es va fer el 9 de juliol amb un petit esdeveniment.
Els nens i nenes de PBL van fer una obra de teatre curta, una cançó grupal, una lectura d’un diari i alguns balls culturals. D’altra banda, els estudiants d’EL van presentar les seves manualitats i maquetes científiques sobre el canvi climàtic i les ciutats verdes juntament amb fotografies ambientals.

https://youtu.be/Yk1N6r5yR2w

Les famílies també van ser convidades a aquest esdeveniment i van gaudir de les actuacions dels seus fills i filles.

Les sessions de PBL d’Amics per als graus 6 i 7 es fan 3 dies a la setmana, mentre que les sessions d’EL per als graus 8 a 10 es duen a terme tots els dissabtes. Al llarg de les sessions, se’ls ha anat introduint el medi ambient i la problemàtica a través de diversos mitjans.

Les properes sessions es basaran en els drets i responsabilitats dels menors. El propòsit de les nostres sessions és que desenvolupin habilitats bàsiques per a la vida, com ara el pensament crític, la comunicació, la col·laboració, la creativitat, la cura, les TIC i l’aprenentatge d’idiomes -en concret l’anglès. Intentem dotar-los d’ajuda i coneixements  sobre els temes seleccionats, buscant sempre un entorn d’aprenentatge divertit.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: