Hores socials (SH)

Clausura del Curs After SEE

El Curs After SEE és un projecte educatiu de 8 setmanes que Amics del Nepal ha dissenyat per als i les alumnes que es van presentar al SEE (Examen d’Educació Secundària). Els i les participants del projecte són l’alumnat que va fer l’examen a l’escola pública i són beneficiaris d’Amics del Nepal promoguts des del projecte EL (Aprenentatge Experiencial).

El projecte ha estat creat per acompanyar-los durant aquest temps de transició i preparació per a l’escola secundària. L’objectiu és millorar les habilitats personals i socials i fomentar les 5C (Creativitat, Pensament Crític, Comunicació, Col·laboració i Solidaritat).

A través d’aquest projecte, l’alumnat ha conegut el concepte de medi ambient, l’escalfament global i la sostenibilitat a través d’investigacions, xerrades d’oradors convidats i excursions. El maneig de deixalles sòlides i la segregació de deixalles va ser un altre tema important presentat durant el projecte, i els i les estudiants van poder crear un taller escolar sobre el tema.

L’esdeveniment final d’aquesta part del projecte es va dur a terme el 16 de juliol, on els i les participants van fer una breu exposició sobre l’escalfament global. Van crear un prototip de l’escalfament global i van mostrar informació sobre com està afectant les persones a tot el món. A més, en aquesta sessió també es van presentar imatges i vídeos, per donar més context al tema.

Després de completar el curs After SEE, a partir del 8 d’agost, els i les estudiants han passat a la segona part del projecte basat en el tema “Consciència dels joves i drets cívics”.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: