Programa d'expansió Programa d'infants Programa de joves

Taller de salut, distribució d’ajuda i taller de gestió de residus

La higiene ambiental inclou tant la neteja eficaç de superfícies utilitzant productes apropiats com la descontaminació d’equips i dispositius mèdics utilitzats en els procediments d’atenció al pacient. A més de la importancia del maneig segur i adequat d’objectes punxants, cures davant de vessaments de sang i fluids corporals i neteja de deixalles i roba de llit. La gestió de residus inclou els processos i les accions necessaris per gestionar els residus des de l’origen fins a la disposició final.

El 12 de febrer es va dur a terme un taller de salut entre els pares i les mares de nens i nenes del PBL i beneficiaris de WLP. Hi va haver al voltant de 26 participants al taller. L’objectiu principal d’aquesta activitat va ser ajudar les famílies a comprendre la gestió de residus i els problemes i els desafiaments actuals associats amb els residus. Les activitats es van dur a terme amb l’ajuda de les i els interns i els joves de Social Hour.

A l’inici de la sessió es va fer un joc d’escalfament per començar amb energia el taller. Els joves de la Social Hour van fer una petita obra de teatre basada en el tractament de les escombraries, per així veure el tema de la gestió de residus. Es van presentar els diferents tipus de residus que ens trobem a les llars i la manera de gestionar els residus sòlids. Com a conclusió, es va fer una petita activitat basada en la separació dels residus. Va ser un taller d’1 hora de durada, amb una petita pausa de 10 minuts.

Al final del taller, els i les participants van poder conèixer els tipus de deixalles que produeixen a casa seva i com separar-los. Durant el taller i per mantenir la seva motivació, se’ls va distribuir un paquet d’higiene i primers auxilis a tots i totes els beneficiaris del Programa Infantil, Programa de Joves i Programa de Dones.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: