Classes experimentals (EL) Setmana social (SW)

El Dia Internacional de la Dona marca el tancament de la Setmana Social.03

El Projecte de la Setmana Social (Social Week Project) de 8 setmanes de durada, del Programa Jove va tancar el 5 de març. El tema de la sessió es va basar en els drets de la dona. L’esdeveniment va ser una col·laboració entre el Social Week Project i l’Experiential Learning, ja que tots dos projectes es van basar en el mateix tema: “Els drets de les dones”. El propòsit de l’esdeveniment va ser permetre’ls compartir els seus aprenentatges a través de diferents mitjans com presentacions, teatre i monòlegs. Alhora, un altre propòsit de la sessió va ser la introducció del concepte de drets humans, fent així que el públic femení sigui més conscient dels seus drets.

Hi va haver uns 40 assistents a l’esdeveniment, i les dones del Projecte d’Alfabetització de Dones d’Amics del Nepal van ser les convidades principals de la sessió. El programa va començar amb una bella cançó cantada per les dones, seguida de la presentació dels i les joves i l’actuació dels i les estudiants de l’English Learning. Els i les joves van presentar diferents males pràctiques socials a través d’un PowerPoint, un monòleg i poesia parlada. L’obra de teatre basada a “L’ombra de la pandèmia” va ser una de les principals atraccions de la sessió.

Mentre els i les estudiants presentaven la trista realitat de la nostra societat, va ser interessant veure com les dones aportaven les seves opinions sobre la violència i els seus drets. Les dones van estar encantades de formar part de l’esdeveniment i els i les estudiants van estar molt agraïts de poder compartir la seva presentació amb una audiència tan participativa.

Aquest esdeveniment també va marcar el tancament del Projecte Setmana Social 2021/22. Aquest grup de joves passarà al segon any del Programa Jove d’Amics del Nepal. La nova sessió de la Setmana Social començarà a partir de l’abril del 2022 amb nous joves.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: