Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Clausura de classes de PBL

El projecte d’Amics del Nepal PBL (Aprenentatge Basat en Projectes) de 8 setmanes de durada va clausurar amb un esdeveniment el passat divendres 25 de febrer. Nou estudiants de les classes 6 i 7 van ser els participants d’aquestes classes preparatòries de PBL English 6B. Se’ls van presentar diversos temes sobre la importància de la rutina diària, la utilització de paraules educades i l’ús de l’amabilitat i la compassió. Per a fer això van escriure diaris a través de vídeos d’aprenentatge, van practicar vocabulari i van fer activitats amenes durant les 8 setmanes de classes.

Els i les estudiants van obtenir els mitjans d’aprenentatge necessaris i van participar en activitats d’aprenentatge divertides per desenvolupar i millorar els seus nivells bàsics d’anglès. L’objectiu d’aquestes classes d’anglès era millorar la comunicació a l’hora de presentarse tant a si mateixos com el seu entorn, així com desenvolupar l’hàbit de la lectura. El vocabulari i la pronunciació en anglès ha millorat i la seva participació ha estat molt activa en totes les activitats realitzades.

Durant aquest esdeveniment final, els i les estudiants van presentar collages, poemes, cançons i diaris curts sobre diversos temes que havien preparat durant les classes. El personal, els interns i les internes i els i les joves de Bhimphedi van ser l’audiència de l’esdeveniment.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: