Classes per projectes (PBL)

Orientació PBL amb nous estudiants

L’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) és un projecte educatiu del Programa d’Infants d’Amics del Nepal dissenyat per als estudiants dels graus sisè i setè de les escoles públiques. El projecte té com a objectiu desenvolupar habilitats, coneixements i valors a través de l’experiència directa i proporcionar un entorn d’aprenentatge actiu per als nens i les nenes.

El 19 de març, es va dur a terme una breu classe d’orientació de PBL amb els estudiants recentment seleccionats de sisè i setè grau. L’orientació va començar amb escalfaments i activitats d’introducció. Després, es va realitzar una petita activitat d’art on els nens i nenes van compartir els gustos, les pertinences i els aspectes importants de les seves vides a través dels dibuixos realitzats. Aquesta orientació es va dur a terme per estimular la interacció entre els nous i les noves estudiants i el facilitador i per introduir els i les estudiants a les classes de PBL d’Amics. S’ha decidit que les classes de PBL començaran a partir de la primera setmana de Baisakh 2079 (abril del 2022) quan comença el nou any acadèmic.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: