Classes per projectes (PBL) Programa d'infants Programa de joves

Nous recursos TIC al Centre d’Activitats d’Amics

Amics del Nepal realitza activitats relacionades amb les arts, el teatre, la gestió de residus i el desenvolupament d’habilitats per a la vida quotidiana. A mesura que el món es torna més digital, els estudiants necessiten també desenvolupar les habilitats informàtiques. Tot i això, a causa de la falta de recursos, només hem pogut centrar-nos en aquest aspecte recentment.

El 27 d’octubre es van adquirir i instal·lar 5 ordinadors nous, 1 portàtil i 1 pantalla de projecció al Centre d’Activitats. El principal objectiu és establir un espai TIC per poder incloure la informàtica a les activitats dels projectes d’infants i de joves. Especialment podran desenvolupar els seus coneixements informàtics des d’una edat més primerenca els estudiants d’ABP de 6è i 7è grau, que estan molt contents i emocionats amb aquests nous recursos. 

Esperem que aquests ordinadors ajudin als beneficiaris, al personal i als becaris dels nostres projectes en el seu aprenentatge, a més de facilitar-los la feina i aconseguir ser més eficients. En els propers mesos el Centre d’Activitats estrenarà més activitats relacionades amb les TIC.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: