Classes per projectes Programa d'infants Programa de joves

Nous recursos TIC al Centre d’Activitats d’Amics

Amics del Nepal realitza activitats relacionades amb les arts, el teatre, la gestió de residus i el desenvolupament d’habilitats per a la vida quotidiana. A mesura que el món es torna més digital, els estudiants necessiten també desenvolupar les habilitats informàtiques. Tot i això, a causa de la falta de recursos, només hem pogut centrar-nos en aquest aspecte recentment.

El 27 d’octubre es van adquirir i instal·lar 5 ordinadors nous, 1 portàtil i 1 pantalla de projecció al Centre d’Activitats. El principal objectiu és establir un espai TIC per poder incloure la informàtica a les activitats dels projectes d’infants i de joves. Especialment podran desenvolupar els seus coneixements informàtics des d’una edat més primerenca els estudiants d’ABP de 6è i 7è grau, que estan molt contents i emocionats amb aquests nous recursos. 

Esperem que aquests ordinadors ajudin als beneficiaris, al personal i als becaris dels nostres projectes en el seu aprenentatge, a més de facilitar-los la feina i aconseguir ser més eficients. En els propers mesos el Centre d’Activitats estrenarà més activitats relacionades amb les TIC.