Esdeveniments

Cristina Morales i Amics del Nepal, 26 anys de cooperació internacional

El novembre del 2020 no es va poder fer la trobada anual d’Amics del Nepal degut a la Covid-19. Era el 25è aniversari. 

Durant gairebé dos anys, no s’han celebrat esdeveniments presencials a Catalunya, però Amics del Nepal ha treballat intensament durant aquests temps per poder donar resposta a les necessitats econòmiques i de salut que ha afegit la pandèmia a les ja existents.

El 27 de novembre de 2021 vam poder celebrar el 26è aniversari i ho vam fer d’una manera molt especial. Vam participar a la presentació del llibre solidari de poesia d’una de les nostres fundadores i membres més actives, la Cristina Morales Amorós. Més de 120 persones van gaudir d’un acte ple de poesia, música i solidaritat.

En l’acte es va projectar un video sobre l’origen d’Amics del Nepal, la seva tasca i del paper de la Cristina fins al dia d’avui. La Kavita Gurung, directora d’Amics del Nepal, tanca el video amb una poètica dedicatòria a la Cristina i a Amics del Nepal pels 26 anys de cooperació.

Durant la segona part de l’acte, dedicat exclusivament a Amics del Nepal, es va parlar de l’activitat de l’ONG en els darrers dos anys i dels reptes de futur. 

També es van mostrar dos vídeos, un on es presentava a tot el personal d’Amics del Nepal al centre d’activitats i un segon video on s’explicaven els programes d’infants i joves que es potenciaran aquest proper curs.

Es va tancar l’acte com és tradició amb la rifa solidària de Nadal amb productes d’Amics del Nepal i dos lots de 3 ampolles de Brut Nature Reserva donats per Llopart. Abans de marxar, els assistents van poder adquirir el calendari d’Amics del Nepal de 2022, loteria i dessuadores per entrar l’any nou amb molta solidaritat!