Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Tancament de les classes en línia de PBL

Les classes online de PBL (Project Based Learning) d’Amics de Nepal de vuit setmanes de durada van finalitzar el 14 de setembre, dia nacional del nen. En aquest projecte, basat en la temàtica dels drets de l’infant, han participat deu nens i nenes dels graus V-VII.

Al projecte es van presentar i exposar els drets dels nens i les nenes, i els problemes als quals s’enfronten, com el treball i el matrimoni infantil. Aquest aprenentatge es va dur a terme a través de la visualització de vídeos, redacció de poemes, comentaris grupals i activitats artístiques, que es van realitzar durant les vuit setmanes del projecte.

La mainada també va rebre els mitjans necessaris per al seu aprenentatge. Per això, Amics del Nepal els va proporcionar servei d’Internet i dispositius mòbils als que no en disposaven.

Les presentacions finals van ser lliurades online pels nens i nenes en una reunió de Zoom, on van compartir els seus aprenentatges de les últimes setmanes a través de diferents formes artístiques com balls, cançons, collages creatius i poemes.

Amb el relaxament dell confinament i Katmandú tornant a la vida normal, Amics del Nepal ha reprès aquestes classes presencialment al Centre d’Activitats a Chabahil, Katmandú. Les classes online han tingut les seves dificultats, a causa de molts problemes tècnics, però ara, al poder tornar al Centre d’Activitats, els nens i nenes estan molt contents de participar millor en el seu procés d’aprenentatge.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: