Hora de formació Programa de joves

Excursió d’any nou nepalès a Godavari

L’Hora de Formació és un projecte del programa per a joves amb l’objectiu de desenvolupar a tot el personal i els estudiants en pràctiques per aconseguir la màxima eficiència i creixement personal i de l’organització. El projecte també té com a objectiu desenvolupar i capacitar el personal i els estudiants en pràctiques a través de l’exposició necessària a diversos esdeveniments, seminaris, exposicions, visites de camp i altres formacions, així com algunes activitats de caràcter més lúdic.

El 16 d’abril, els beneficiaris de l’Hora de Formació, juntament amb els joves de la Setmana Social del Centre d’Activitats de Katmandú van fer una visita al Jardí Botànic de Godawari. La idea principal d’organitzar el viatge va ser compartir i crear un vincle entre els beneficiaris i també celebrar l’any nou nepalès. A més, aquest tipus de visites i excursions són una forma d’explorar nous llocs de la vall de Katmandú.

A més de visitar Godawari, el pla també era fer una petita caminada a Marble Hill. No obstant això, a causa de les fortes pluges seguides d’una pedregada, no vam poder caminar i només vam poder fer una visita al jardí botànic. El grup també va organitzar un petit àpat per fer la visita més especial.

La visita va ser d’allò més divertida i interessant i vam poder explorar varietats de flors i plantes dins del Jardí Botànic i gaudir d’un molt bon ambient i una estona junts a l’aire lliure.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: