Alfabetització de dones (WLP) Bhimphedi CH Cases d'acolliment Programa d'expansió Programa de joves Setmana social (SW)

Tancament de la Setmana Social 01: Dia Internacional de la Dona 2021

La Setmana Social és un projecte d’Amics del Nepal dissenyat per als joves de primer de batxillerat. El projecte treballa de forma experiencial i participativa amb una clara visió de responsabilitat social.

La primera sessió de la Setmana Social, és a dir, la Setmana Social.01, va finalitzar amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. El projecte Social Week.01, de set setmanes de durada, té com a objectiu comprendre els drets i responsabilitats de la dona.

Inicialment es van fer activitats per millorar les habilitats d’investigació, planificació, implementació i presentació per desenvolupar el projecte. Els conceptes de drets, responsabilitats, obres de teatre i sessions d’oradors convidats van ser altres temes que es van treballar per a que els joves puguin comprendre millor la qüestió dels drets de la dona al Nepal. Després de conèixer aquests conceptes, els joves van treballar junts per desenvolupar l’obra de teatre basada en “Els drets de les dones”.

L’obra de teatre es va presentar a la casa d’acollida de Bhimphedi. El mateix dia, les dones del Projecte d’Alfabetització de Dones organitzat al centre d’acollida també van interpretar una cançó.

El segon projecte de la Setmana Social està basat en el medi ambient per al Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i Montornès del Vallès