Cases d'acolliment Classes experimentals (EL) Patan CH

Acte final a Patan de les sessions de dissabte

La Llar Infantil de Patan és un centre d’acollida per a nenes i nadons, dedicat a la seva cura i educació, dirigit per l’organització Children’s Home. Des de la seva fundació, Amics de Nepal col·labora i organitza sis esdeveniments diferents cada any, perquè la canalla s’involucri en divertides activitats d’aprenentatge relacionades principalment amb la salut i l’educació.

El 20 de març es va organitzar un esdeveniment per a les nenes i les dones que hi treballen, sobre els drets de la dona. Aquest acte va estar emmarcat per la celebració del Dia Internacional de la Dona i les Sessions Experimentals d’Amics. L’esdeveniment es va organitzar amb el suport dels estudiants de les Sessions Experimentals i el jovent del projecte Social Week. El principal objectiu de la sessió va ser sensibilitzar les nenes i dones sobre els seus drets i responsabilitats. Unes 50 dones, incloses nenes, residents i dones treballadores van participar en l’acte.

El grup de Sessions Experimentals va presentar el seu projecte final a través d’un teatre basat en els drets de les dones, on es va mostrar la problemàtica de la violència femenina, que encara preval al Nepal. També es va presentar una part del tema “What if”, on es van mostrar escenaris com dones en el poder o en mons lleugerament oposats. També es van recitar poemes i es van realitzar activitats de cant i dansa per part dels estudiants i joves del Centre d’Activitats d’Amics. A més, durant l’esdeveniment es van dur a terme tallers de pintura facial i taula de missatges.

L’acte va ser tot un èxit, un acte molt diferent per totes les nenes de Patan.