Biratnagar CH Cases d'acolliment Setmana social (SW)

Esdeveniment esportiu a Biratnagar

L’11 de març de 2021, el jovent del projecte Jove d’Amics de Nepal va anar a Purwanchal Bal Sewa Ashram, Biratnagar per realitzar un esdeveniment esportiu. Aquest esdeveniment el van realitzar uns 30 nensi nenes de diferents edats. El principal objectiu d’aquesta activitat esportiva va ser la de motivar els participants en les activitats esportives, a més de millorar el seu desenvolupament físic i emocional.

Primer de tot l’equip es va coordinar amb el president de l’Ashram per compartir la planificació i l’organització de les activitats. Després, un dels joves més grans ens va ajudar a coordinar les activitats esportives que es van realitzar a l’Ashram. Es van practicar esports com el futbol, ​​el voleibol i el bàdminton amb els adolescents.

Els esports a l’aire lliure se solen practicar menys a Biratnagar a causa de les caloroses condicions climàtiques i a altres factors com la manca de material esportiu. Així doncs aquesta activitat va ser un desafiament per a l’equip. Els hi vam proporcionar alguns dels materials tant per a les activitats d’interior com d’exterior: futbol, ​​voleibol, bàdminton, escacs, ludo i jocs de paraules.

L’esdeveniment esportiu s’organitzarà anualment, encara que el nostre objectiu seria realitzar una competició esportiva entre totes les llars d’acollida recolzades per Amics del Nepal.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i Montornès del Vallès