Bhimphedi CH Cases d'acolliment Hores socials (SH) Programa de joves Setmana social (SW)

Esdeveniment esportiu de Bhimphedi

Del 6 al 8 de març de 2021 es va organitzar el Campionat Esportiu d’Amics a Bhimphedi Balmandir. L’esdeveniment va ser organitzat pel projecte Jove d’Amics del Nepal amb el suport del personal de Bhimphedi. El campionat es va desenvolupar per incentivar els/les nens/es en l’esport i en el seu creixement personal.

Durant els anys anteriors el campionat s’havia dut a terme entre els/les nens/es de Balmandir, però aquest any també van participar els joves del projecte Jove. Així que es van crear dos grups: Bhimphedi Balmandir i Amics Youth. Els capitans de cada equip van ser els responsables d’organitzar el seu equip, de seguir les normes i que es complís l’ordre de joc.

Es van realitzar diferents jocs, segons la categoria d’edat. Els més petits van realitzar jocs com la carrera de cullera-marbre, cursa de granotes, rebentar el globus, i els joves de Bhimphedi Balmandir van jugar a fútbol, ​​voleibol, cursa de 1.000 metres i el llançament de pes. Tots els participants van ser molt actius i energètics amb la pràctica d’aquestes activitats, però per l’organització va ser un repte per la manca de material apropiat.

Pel proper any el pla de competició esportiva s’organitzarà no només entre Bhimphedi Balmandir i Amics Youth, sinó entre tots els centres d’acollida en els que Amics del Nepal està col·laborant.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i Montornès del Vallès