Hora de formació Programa de joves Setmana social (SW)

Visita al teatre Mandala del Nepal

Els joves d’Amics del Nepal van assistir a una obra de teatre al teatre Mandala del Nepal el 22 de febrer.

Les dones nepaleses i les seves lluites van ser el tema principal de l’obra. El més interessant de l’obra va ser que era una obra participativa on el públic també podia canviar els guions i actuar en substitució dels artistes principals. Això va donar a l’audiència la possibilitat de presentar les seves idees sobre el que les dones o les persones en general poden fer en situacions per evitar incidents de violència o assetjament.

Atès que els nostres joves també estan treballant en una obra de teatre basada en el tema dels drets de les dones, va ser un gran aprenentatge i exposició per a ells i pel personal que va assistir a aquest taller.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès